Forum proelopogoklasa 1f z 2LO w Gdańsku Strona Główna proelopogoklasa 1f z 2LO w Gdańsku
...

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Lekcje czyli zadania domowe :)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum proelopogoklasa 1f z 2LO w Gdańsku Strona Główna -> LEKCJE
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ryan_GT

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 15:51    Temat postu: Lekcje czyli zadania domowe :) Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie I NEED HELP !
Nudzi mi sie tu w domu jak chory jestem i mam prosbe dla WAS. Jesli ktos ma skaner w domu to moglby mi przeslac na maila skany z jakimis prawami z matmy (jak nic nie bylo to nie trzeba bo zadan nie chce), fizyke (tu wolalbym cala), biologia, religia i geografia. Wiecej nie potrzebuje.
Z góry dzieki za pomoc.

No tu NINDŻA jakby ktoś sie zastanawiał Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Ryan_GT dnia Wto Paź 19, 2010 16:08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Reklama

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 15:51    Temat postu:

Powrót do góry
Rysio

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fuck. Nie mam skanera. Jutro w klasie postaram sie kogoś skombinować kto by mógł dać Tobie lekcje żebyś nie miał zaległości.

Trzymaj się i zdrowiej szybko!

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 14:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki Rychu. Na Ciebie zawsze można liczyć. Dobrze jest mieć takiego mentora w klasie Very Happy

No a zdrówko mam nadzieje wróci przed tym weekendem xD

Powrót do góry
Rysio

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 16:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra zdaje relacje: Very Happy

a więc załatwiłem Zioła aby się zajął notatkami i lekcjami. Niedługo pewnie przyeśle Ci skany. Jak coś to uderzaj do Niego Razz

No i wracaj wracaj! Dzisiaj zdrowaśka na religii za Ciebie poszła! Very Happy

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No widze ze klasa nie próżnuje Very Happy

Ja za to dzisiaj zrobiłem z nudów prace na religie. Mam nadzieje, że może być na kompie bo jak nie to zabije księdza Ź.

P.S - Dzieki za zdrowaske. Dzieki wam napewno wyzdrowieje Very Happy

Powrót do góry
prezydentowa

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 19:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rychu dobry tekst o tej zdrowaśce Very Happy
Ale gwoli ścisłości poszło ich 10 i do tego extra Ojcze Nasz i Chwała Ojcu Wink
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Rysio

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 20:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To taki pakiecik extra Very Happy

PS. O KUTWA wypracowanie na Religię! Dzięki za przypomnienie! Very Happy

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 22:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ninja dzisiaj już niestety zbyt spać mi się chce, ale jutro poskanuje i wszystko pójdzie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ryan_GT

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki wszystkim. Lekcje sa. Jutro zaczne robic bo dzisiaj poswiece czas na lezenie w lozku. A Zioło w zamian za pomoc mam nagrode. Możesz wybrać sobie coś z mojego MENU, które ostatnio jem ze względu na chorobe.

MENU:
1. Awangarda w kuchni ! - Ryż z dodatkiem ryżu Very Happy
2.Ryż z tarkowanym jablkiem
3.Ryż z bananem
4.Ziemniaki z maslem xD

W napojach dyspnuje jedynie Wodą (niestety nie vódą) i herbatką granulowaną.

SMACZNEGO Smile

Powrót do góry
Ryan_GT

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A i jeszcze jedno o czym zapomniałem. Słuchajcie jak były jakieś sprawdziany w tym tygodniu to napiszcie żebym wiedział z kim gadać. No i przypomnijcie mi o sprawdzianach które będą (tak wiem ze do tego juz jest inny temat ale chce miec swoj mały porządek tutaj Very Happy)

Powrót do góry
Zioło ;)

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 16:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm... jutro jest hiszpan... ale w sumie wszystko jest w librusie.
a nie masz gołąbków bez zawijania? ;P
Powrót do góry
Ryan_GT

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 17:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No niestety nie ma. Jeszcze mam danie deserowe jedno, o ktorym zapomnialem czyli ciasteczka "BeBe", ktore wedlug mnie sa Mniamniam Very Happy

Powrót do góry
Ryan_GT

PostWysłany: Pią Paź 22, 2010 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra wszystko przepisane. Tylko z biologii tak patrze ze 3 zdania mam do przepisania i albo nie ta strona Zioło albo bąki zbijaliscie Very Happy. Jak możecie to wyślijcie mi jeszcze z dzisiaj biologie i geografie i to bedzie all.

Wogóle u mnie zdrówko sie pogarsza bo mam temp 37.5 stopnia C Sad... no i nadal na diecie jestem. ehh. No ale nie biegam do toalety codziennie takze nie jest zle Very Happy

Powrót do góry
prezydentowa

PostWysłany: Pią Paź 22, 2010 19:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja już sama nie ogarniam tych wszystkich sprawdzianów i prac domowych i kartkówek i nie jestem pewna czy chcę to ogarniać :]
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ryan_GT

PostWysłany: Pią Paź 22, 2010 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NO to spoko. Pare pał jeszcze nikomu niezaszkodziło ^^... chyba ^^'

Powrót do góry
Zioło ;)

PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie ludzie!
Poratowałem Nindże swego czasu i mam prośbę aby ktoś mi teraz pomógł Smile
Potrzebuje jakieś info (skan) z lekcji z czwartku i piątku.
Głównie zależy mi na matmie.
Z góry dzięki Smile
Powrót do góry
Rysio

PostWysłany: Nie Lis 07, 2010 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i w tych momentach zaluje ze nie mam skanera i nie moge Cie poratowac.. ;(

a tak szczerze to przez te 2 dni praktycznie nie za wiele sie dzialo. no chyba najwiecej z matmy bylo nowosci

PostWysłany: Pon Lis 08, 2010 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki Rychu za chęci Smile
No tak tez myślałem, że głównie matma, ale to se jutro spisze od kogoś...
Mam pytanko btw, było dzisiaj coś ciekawego?
Powrót do góry
wiplashh

PostWysłany: Czw Sie 11, 2022 03:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ62BettBettLoonFireMariXVIIGeorAudiCodePremMiltShinFiskSchoAngeDekoMariStefClauRobeAris
HatcSantKommromaSplaHypoGezaAlisAintGezahomoLatiHermEsteMoscFranRobeFyodRobeSideTerrLibeFaci
BrauStevMillAnglXVIINintLegeTranQWERAidaWindSamuOmsaJereArchColuSandChriJudifantIrviFranMagn
RomaPushTrumPostWindMarkAgatCrysClanCarpPowewwwrClubWackMarismokBladEvanTerrSideCreeNuclGera
ArtsSidnArtsFourMartKathLionAnsmNYFCLeilJohnTimeClauKreoJohnBurnMariAndrAlexSteeEllaShitDeat
ReebChriBronChamHighCataFrigGreeSonyInviPlayJeanPostSwarEPMSBestBeloSQuiUltiSuprBettAtlaPass
ValiEducWorlLeboMiliBikiWindWindfollPhilZanzBoscChouEmanGoldSimmLafaTamaJeweSofiEasyDailFrog
DaviazbuRichMargBornXVIIAcadFranPathGunaJeweOZONMahlWindsideHearLectLegeRushAlasWillHansmoti
ElviKennKyleThomBreaKeeyPassMichPresWindOrigFourMiedPUNKGrenYMCADAIWeverUleaJohnCodeChamCham
ChamAdobWheeCaroElliElekWindgirlGeraCrisPostSideFerntuchkasEnidJaco
Powrót do góry
wiplashh

PostWysłany: Sob Wrz 03, 2022 07:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.ruhttp://jointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.ruсайтlacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.ruсайтlancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Wrz 03, 2022 07:33    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum proelopogoklasa 1f z 2LO w Gdańsku Strona Główna -> LEKCJE Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Następny
Strona 1 z 30
Skocz do: